Vi säljer hudvård och makeup av Maria Åkerberg

Genuina,  Svenska, Ekologiska produkter

Maria Åkerberg är ett ekologiskt hudvårdsmärke som innehåller helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll.

Det började med att Maria Åkerberg ville öppna en egen hudvårdssalong; dessvärre hittade hon inga produkter som var tillräckligt bra utan det visade sig att alla hudvårdsserier innehöll mineraloljor och syntetiska ingredienser. Därför bestämde sig Maria Åkerberg för att ta fram egna produkter, produkter som var helt naturliga och där hon visste vad hon använde på sina kunders hud. Dessa produkter har nu blivit en hel serie. Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom Maria Åkerberg och  företaget Dermanord som tillverkar produkterna i Frillesås på den Halländska landsbygden.  Råvarorna kommer från noga utvalda  odlare och leverantörer runt om i världen

Maria Åkerbergs affärsidé har sedan starten varit att med fullständiga innehållsdeklarationer tillverka och enbart  välja  naturliga och ekologiska råvaror till hudvårdsprodukter . I själva affärsidén ingår även att göra konsumenterna mer kritiska genom ökad kunskap. Produkterna tillverkas i Sverige av ekologiska råvaror och förpackas i återvinningsbart material som även dessa tillverkas så lokalt som möjligt. Produkterna är GMO-fria ej testade på djur inga syntetiska eller animaliska ingredienser.Maria Åkerberg använder naturliga alternativ till konserveringsmedel såsom vitaminer och eteriska oljor för att förlänga hållbarheten på produkterna. De är därför 100% naturliga.  Inga produkter innehåller parabener. Eftersom Maria Åkerberg arbetar med råvaror från växtriket kan doft och utseende på produkterna variera något beroende på skörd.


MAKE UP!

MARIA ÅKERBERG  makeup är en förlängning av hudvården.  Du får en fin yta, samtidigt som de vackra färgerna vårdar din hy och skyddar mot en hel del av de yttre påfrestningar huden dagligen utsätts för. I vår Make Up använder vi vegetabiliska ingredienser och mineraler såsom järnoxider, talc och titandioxid.

Make Up ska vara roligt! Var inte rädd för att prova nya färger och appliceringsmetoder.

Make Up från MARIA ÅKERBERG är så dryg och mättad med pigment så den ger gott om utrymme att öva ofta!

MARIA ÅKERBERG Make Up används av Dramaten, Stadsteatern och TV4. Gör som proffsen - testa du också!