BEHANDLINGAR

Våra olika behandlingar Herb Pharma Natur Terapi, Ansiktsbehandling  och Access Bars-energibehandling

HÖGTEKNOLOGISK AKUPUNKTUR UTAN NÅLAR.


VÅR UTRUSTNING

POWERPEN

Med PowerPen mäter vi akupunktursystemet och talar om hur patienten mår.


QI POWER

Qi Power är ett unikt instrument framtagen för vår hälsokedja. Med rätt frekvens behandlar vi akupunktursystemet.


- Trötthet/håglöshet

- Stress/utbrändhet

- Huvudvärk/migrän

- Fibromyalgi

- Alla former av värk

- Magbesvär

- Hudbesvär

- Hormonella besvär såsom fertilitet, PMS och klimakteriebesvär

Vi kan även lokalbehandla:

- Akut skada, vrickad vrist/handled

- Muskelavslappning

- Inflammation

- Svullnad

- Tennisarm

- Sårskada

- Lårkaka

- Sträckning

- Acne

- Eksem

HUR KAN MAN SJÄLVLÄKA NÅGOT MAN INTE KAN SE ELLER KÄNNA?

Vår metod bygger på erfarenheter från kinesisk akupunktur tillsammans med den senaste forskningen inom biofysik och biokemi. Med hjälp av ett användarvänligt behandlingsinstrument skickar man in naturligt ljus av en viss våglängd i kroppen. Ljusets egenskaper som till exempel styrka och pulsfrekvens styrs av apparaturen för att passa behandling av olika skador och tillstånd. Genom att energin från ljusinstrumentet kan verka på cellnivå och kroppens elektriska transportsystem finns många appliceringsområden.


Metoden heter Herb Pharma Natur Terapi

Ljuset verkar på djupet. Tack vare cellernas kapacitet att kommunicera med hjälp av energi kan ljuset nå djupt liggande vävnad. Ljuset använder blodsystemet som transportör av joner. När dessa når cellen vitaliseras cellfunktionen och därigenom påverkas inre organen. Ljuset som behandlingsform är ett kraftfullt verktyg som påskyndar och underlättar kroppens egen förmåga att läka sig själv. Tiden för återhämtning vid en skada eller för att undertrycka ett symptom kan reduceras markant med användning av metoden. 

Om en människa kan läkas så tror jag dom flesta kan det. Alla komponenter och system finns oftast redan i kroppen. Utmaningen består i att komma underfund med vilka ”knappar” man ska trycka på för att sätta i gång kroppens självläkande förmåga.

Vi kan kort och gott säga att vi sätter startkablar på kroppen för att ladda våra batterier som i dagens tempo ofta tar slut.

JUST NU KAN DU FÅ EN HÄLSOKONTROLL TILL REDUCERAT ELEVPRIS

600 kr Första besök Högteknologisk akupunktur + Blodanalys (ca1,5 tim)

300 kr Första besök utan blodanalys (ca1 tim)

300 kr Återbesök  Högteknologisk akupunktur(ca 45 min)

Plus eventuella örter som ordineras

BEHANDLAR MED SMÄRTFRI HÖGTEKNOLOGISK AKUPUNKTUR!

För att boka tid ring: 031-136655

Thomas

Välkommen in!

Ansiktsbehandling      Från 600kr         

Jag gör en ansiktsbehandling med Maria Åkerbergs ekologiska hudvård. En djuprengöring med mask och peeling samt en avslappnande ansiktsmassage. Ett skönt sätt att prova dessa miljövänliga produkter på.

ACCES BARS- ENERGIBEHANDLING  600 kr

Bars(punkter)är en behaglig och avslappnande energiprocess som tar bort begränsningar på alla livsområden. Berör 32 punkter på huvudet, där vi lagrat tankar, känslor attityder, beslut och uppfattningar vi har eller haft om något/någon. När dina bars berörs, hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig till det som berikar ditt liv. Bars sätter igång energiflödet i din kropp. Tankebruset minskar, djupare sömn. Mot stress och värk.